Info

Hieronder vindt u een overzicht van meest gestelde vragen met de daarbij behorende antwoorden. Heeft u een andere vraag waarvan u het antwoord op deze site niet (zo snel) kunt vinden, gebruik dan alstublieft even ons contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

DVD en foto’s dansvoorstelling Rapunzel

Op 16 juni 2018 hebben de leerlingen het verhaal van Rapunzel gedanst. De dansvoorstelling vond plaats in Het Musiater in. In verband met het aantal leerlingen zijn er twee helemaal uitverkochte voorstellingen gegeven. Wat was het geweldig! We zijn super trots op onze leerlingen! Ze straalden op het podium! Indien u de (amateur-) DVD en foto’s wilt bestellen, dan kunt u dat doorgeven via info@dance2it.nl. Wilt u dan de naam van uw kind vermelden?

vakantierooster jeugd – seizoen 2018/2019

Dance2it volgt voor de danslessen aan de jeugdleerlingen zoveel mogelijk de schoolvakanties van de Arnhemse en Oosterbeekse basisscholen. Op de volgende data zijn er geen lessen voor de jeugdleden:
herfstvakantie:          15 t/m 21 oktober 2018
kerstvakantie:           24 december 2018 t/m 6 januari 2019
voorjaarsvakantie:    25 februari 2019 t/m 3 maart 2019
meivakantie:             29 april t/m 5 mei 2019
zomervakantie:         8 juli t/m 18 augustus 2019
Let op! Om te voorkomen dat teveel lessen voor de jeugd uitvallen wordt er op een aantal vrije dagen wel les gegeven. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

vakantierooster volwassenen – seizoen 2018/2019

Op verzoek van de volwassen leden gaan hun lessen in een aantal korte vakanties door. Op de volgende data zijn er geen lessen voor de volwassen leden:
kerstvakantie:           24 december 2018 t/m 6 januari 2019
voorjaarsvakantie:    25 februari 2019 t/m 3 maart 2019
zomervakantie:         8 juli t/m 18 augustus 2019

waar worden de lessen gegeven?

In Arnhem geeft Dance2it de lessen in onze eigen sportdanszaal in de voormalige Creutzbergschool aan de Vijverlaan 30 in Arnhem. U gaat naar binnen via de rechterzij-ingang, gelegen aan de binnenplaats. In de hal slaat u rechtsaf en gang in. U vindt onze danszaal aan uw linkerhand. Deze danszaal kunt u ook bij ons huren.
In Oosterbeek worden de lessen gegeven in de danszaal (ruimte 4 in het verhoogde deel in de bibliotheek) van De Klipper aan de Generaal Urquhartlaan 1 in Oosterbeek.

welke kleding wordt er gedragen? wat moet de deelnemer meenemen?

Het is verplicht om sport-/danskleding en sportschoenen te dragen. De sportschoenen moeten schoon zijn en een witte zool hebben. Ze mogen niet buiten gedragen zijn.  Voor uniforme kleding bij optredens en voorstellingen is het gewenst dat de jeugdleerlingen in het bezit zijn van een zwart T-shirt/topje, een zwarte lange legging/joggingbroek en zwarte turn-/sportschoenen.
Een flesje/drinkbeker water voor tussendoor is ook gewenst. Bij de groepslessen voor volwassenen worden grondoefeningen op een matje gedaan en dient u een handdoek bij zich te hebben. Er zijn geen aparte kleedruimtes in de Vijverlaan 30 en in De Klipper; in beide danszalen is ruimte om schoenen te verwisselen.

wat kosten de lessen?

U betaalt alleen voor de weken dat wij lessen aanbieden, zodat vakantieweken niet in rekening worden gebracht.

Voor kinderen en tieners (< 18 jaar) is het tarief € 4,75 per gegeven lesuur. Daarbij geldt een minimale afname van 10 lessen per contractperiode. Dus voor kinderen en tieners zijn de kosten (bij 1 les per week) € 47,50 per contractperiode. Uw kind kan ook een abonnement nemen voor meerdere lessen per week. De kosten stijgen dan evenredig.

Voor volwassenen is het tarief € 5,00 per gegeven lesuur. Ook daarbij geldt er een minimale afname van 10 lessen per contractperiode. Dus voor volwassenen zijn de kosten (bij 1 les per week) € 50,00 per contractperiode. Het is mogelijk een abonnement te nemen voor 2 lessen per week. Hiervoor betaalt u € 96,00 (€ 4,80 per les).

wijze van betalen

Dance2it zal het verschuldigde lesgeld niet via een automatische incasso incasseren. In plaats daarvan ontvangt u van ons via de mail een factuur.

bijna gratis dansen met de Gelrepas

De gemeente Arnhem heeft sportdansschool Dance2it erkend als een sportinstelling waar kinderen met de Gelrepas slechts 10% eigen bijdrage hoeven te betalen  van het aan Dance2it jaarlijks verschuldigde lesgeld.  Daardoor zijn onze streetdance- en hiphoplessen bijna gratis voor alle kinderen tot 18 jaar die in het bezit zijn van een Gelrepas en die nog niet bij een andere sportclub of vereniging sporten via de Gelrepas-regeling. Volwassenen met een Gelrepas krijgen 45% korting op het lesgeld.

kan ik als ouder de lessen bekijken?

De ervaring leert dat kijkende ouders tijdens de lessen, hoe stil ook, de kinderen toch te veel afleiden. Alleen ouder(s)/verzorger(s) van wie hun kind een proefles volgt, kunnen  tijdens de proefles de laatste 5 minuten van de les in de zaal komen kijken. De vorderingen van de eigen kinderen kunnen worden bekeken tijdens open lessen, optredens en/of voorstellingen, die periodiek zullen plaats vinden.

kan ik als ouder wachten tijdens lessen van mijn kind?

Zowel op de Vijverlaan 30 als in De Klipper is er een ruimte waar u desgewenst kunt verblijven op het moment dat de les van uw kind nog bezig is.

hoe kan ik mijzelf of mijn kind inschrijven?

Iedere nieuwe leerling mag vrijblijvend 1 gratis proefles volgen. Is die les goed bevallen en wil de leerling verder gaan, dan reikt Anouk na afloop van de les een inschrijfformulier uit dat ter plekke kan worden ingevuld. Maar u kunt het inschrijvingsformulier ook via deze website bekijken en afdrukken. Voorafgaand aan de eerste (te betalen) les dient het ondertekende inschrijfformulier ingeleverd te worden bij Anouk.

wat zijn de algemene voorwaarden?

Het formulier met de voor Dance2it geldende algemene voorwaarden kunt u via de deze website bekijken en afdrukken.

kan ik een eigen Dance2it-shirt bestellen?

Als je graag een shirt met het Dance2it-logo wil hebben, dan kun je dit tegen kostprijs kopen. De bedrukte shirts kosten €14,00. Je kunt een shirt bestellen door je naam en de gewenste maat door te geven via info@Dance2it.nl. Anouk neemt het shirt dan mee naar de les. Wasvoorschriften: om het bedrukte shirt zo lang mogelijk optimaal te houden, wordt geadviseerd om het shirt binnenste buiten te wassen, wassen tot 40 graden, lauw strijken (niet op de print strijken), wassen met kleding met vergelijkbare kleuren, niet in de droogtrommel, niet chemisch reinigen, niet bleken, geen wasverzachter gebruiken.