Lesaanbod volwassenen

Dance2it biedt ook lesuren voor volwassenen. Met verschillende lesvormen die meerdere keren per week worden aangeboden, kan iedereen perfect in vorm komen of blijven. En Dance2it zou Dance2it niet zijn, wanneer de lessen niet zouden worden gegeven in een gezellige sfeer met lekkere muziek. Anders dan bij de grote sportscholen zijn de groepen klein, waardoor Anouk en Steven aan iedere sporter alle persoonlijke aandacht kunnen geven. Steven en Anouk zijn beide gediplomeerd fitness instructeur die lessen als deze bij verschillende bekende sportscholen in de buurt hebben gegeven. Alle lessen voor volwassenen worden gegeven in de eigen sportzaal van Dance2it aan de Vijverlaan  30 te Arnhem, vlakbij het centrum maar met volop gratis parkeergelegenheid.

De verschillende lesvormen worden aangeboden onder de noemer van Dance2it, Shape it en Train4it. De eerste twee zijn de meer op dans gebaseerde lesvormen, terwijl de laatste meer gericht is op de stelselmatige training van alle spiergroepen.Let op: Dance2it op vrijdagmorgen start pas bij 4 aanmeldingen.

Mail naar info@Dance2it.nl voor informatie of meld u aan voor een gratis proefles. Indien gewenst kunt u in uw eerste proefweek gratis en vrijblijvend verschillende lesvarianten uitproberen om te bepalen welke les het beste past bij uw sportieve doelstelling.

Er zijn vier verschillende groepslessen voor volwassenen
Dance2it - volwassenen
Arnhem: dinsdag 20:00 - 20:50 (=vol)
Arnhem: vrijdag 10:30 - 11:20 
       

 

Dance2it is een intensieve dance-workout met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves, waarbij er calorieën worden verbrand. De muziekstijlen varieren van hiphop tot latin-muziek! Instructeur: Anouk. Let op: Dance2it op vrijdag start pas bij 4 aanmeldingen.

Shape it - volwassenen
Arnhem: maandag 11:00 - 11:50   
Arnhem: vrijdag 9:30 - 10:20
Shape it is een work-out op muziek voor iedereen die het lichaam wil ‘shapen’. De eerste helft van de les is cardiogericht met eenvoudige passen op muziek. Hierbij verbrandt u calorieën. De andere helft bestaat uit spierversterkende oefeningen met eigenlichaamsgewicht en met eenvoudige, lichte hulpmiddelen. Instructeur: Anouk.
Train4it - volwassenen
Arnhem: maandag 20:10 - 21:00 uur
Arnhem: woensdag 19:30-20:20 uur
Arnhem: zondag 10:30 - 11:20 uur

 

Train4it is een gevarieerde groepsles voor de beginnende en ervaren sporter. Door middel van een circuittraining worden alle belangrijke spiergroepen getraind door oefeningen met eigenlichaamsgewicht en eenvoudige, lichte hulpmiddelen. U kunt de oefeningen doen op uw eigen niveau. Instructeur: Steven.

welke kleding wordt er gedragen? Wat moet de deelnemer meenemen?

De deelnemers dienen soepel zittende sportkleding en sportschoenen te dragen. De sportschoenen moeten schoon zijn en een witte zool hebben. Ze mogen niet buiten gedragen zijn. Een flesje water is gewenst. Bij de groepslessen voor volwassenen worden grondoefeningen op een matje gedaan en dient u een handdoek bij zich te hebben. Er zijn geen aparte kleedruimtes in de Vijverlaan 30. Er is ruimte om schoenen te verwisselen.

aanmelding en prijzen volwassenen

Ieder nieuw lid mag gratis en vrijblijvend een proefles volgen. Indien gewenst kunt u In uw eerste proefweek gratis en vrijblijvend verschillende lesvarianten uitproberen om te bepalen welke les het beste past bij uw sportieve doelstelling. Wilt u daarna verdergaan, dan reikt Steven of Anouk na afloop van de proefles een inschrijfformulier uit dat ter plekke kan worden ingevuld. U kunt het inschrijfformulier hier ook downloaden terwijl u de daarop van toepassing zijnde algemene voorwaarden hier kunt bekijken.

Al onze groepslessen voor volwassenen worden aangeboden voor een vast tarief van € 5,00 per gegeven lesuur. Daarbij geldt een minimale afname van 10 lessen per contractperiode. Dus € 50,00 per contractperiode bij het volgen van 1 les per week.
U kunt zich ook inschrijven voor 2 lessen per week.  De kosten zijn dan €  96,00 per 10 weken (voor 20 lessen). U betaalt bij een contract van 2 keer per week € 4,80 per les.
Indien u 3 lessen per week wilt volgen, bedragen de kosten €  138,00 per 10 weken (voor 30 lessen). U betaalt bij een contract van 3 keer per week € 4,60 per les. U betaalt alleen voor de weken dat wij lessen aanbieden, zodat vakantieweken niet in rekening zullen worden gebracht.

10 weken

Op het inschrijfformulier zal Steven of Anouk voor ondertekening de datum van de eerste betaalde les van de minimaal verplichte 10 lesweken invullen. Na afloop van een contractperiode voor 10 lesweken zal deze telkens automatisch worden verlengd voor een nieuwe contractperiode van nog eens 10 weken.
Wilt u na afloop van een contractperiode niet automatisch voor een volgende periode verlengen, dan moet dit minimaal 4 weken voor afloop van de dan geldende contractperiode kenbaar te worden gemaakt.

geen automatische incasso

Dance2it zal het lesgeld niet via een automatische incasso incasseren. In plaats daarvan ontvangt u van ons via de mail een factuur.

kleine groepen

Het aantal volwassen deelnemers per les is ongeveer 8 personen. Voor deze prijzen garandeert Dance2it u alle aandacht van gedreven instructeurs  in veel kleinere groepen dan bij de reguliere sportscholen. U schrijft zich in voor een vast lesuur. U bent dan verzekerd van een plaats. In overleg kunt u een gemiste les op een ander moment inhalen, mits daar plek voor is.

glasheldere voorwaarden

Omdat wij zelf een hekel hebben aan ondoorzichtige en alsmaar doorlopende abonnementsperioden, zullen wij op iedere factuur duidelijk vermelden:

  • de datum van de eerste (betaalde) les
  • de datum van de laatste betaalde les volgens de geldende contractperiode
  • de uiterste datum van schriftelijke opzegging in geval u niet automatisch wilt verlengen voor nog eens 10 weken.