Nieuws

Hieronder vindt u nieuws over onze danssportschool. Sfeerfoto’s kunt u vinden op onze facebook-pagina. Deze pagina kunt u bereiken via de blauwe knop met de letter ‘f’ boven aan deze pagina.

Geweldige slotuitvoering Dance2it!

Op 23 juni hebben de jeugdleden van Dance2it in De Ogtent in Duiven de slotuitvoering Movie Night verzorgd. Elke dans stond in het teken van een bekende film, van de Sound of Music en Grease tot Step Up en Coco. De kinderen/tieners dansten met veel enthousiasme en plezier. Het publiek heeft genoten! Wat zijn we trots op onze leerlingen!

Summerclub bij Dance2it!

In de zomervakantie 2019 verzorgt Dance2it leuke dansactiviteiten!

Streetdanceparty’s op donderdag 15 augustus 2019!
Een stoere streetdance-les in een leuk thema en de laatste 5 minuten een uitvoering van de aangeleerde dans voor ouder(s)/verzorger(s) (maximaal 2 personen per kind). Entree: 5,00 euro p.p. Iedereen kan meedoen; je hoeft geen lid te zijn van Dance2it!
4-6 jaar – Sprookjesbos: 13:30 – 14:30 uur
7-10 jaar – 1001 Nacht : 14:45 – 15:45 uur
10-12 jaar – Glitter & Glamour: 16:00 – 17:00 uur

Locatie: onze danszaal aan de Vijverlaan 30 in Arnhem.
Aanmelding kan via info@Dance2it.nl (o.v.v. naam en leeftijd).  Vol = vol.  Na bevestiging van ons via de mail, weet u zeker dat er een plaats gereserveerd is.

Movie Night op 23 juni 2019

Op 23 juni zullen de jeugdleden van Dance2it de slotuitvoering ‘Movie Night’ dansen. Er zullen allemaal dansen voorbij komen, geïnspireerd door allerlei films. Om iedereen de kans te geven om te komen kijken, worden er twee voorstellingen gegeven: om 14:00 uur en om 16:15 uur. De betrokkenen worden via nieuwsbrieven geinformeerd.

Dance2it bestaat 5 jaar!

Op 1 januari 2019 bestaat Dance2it alweer 5 jaar! In januari 2014 werd de start vorm gegeven met een Open Huis in de Jacobiberg. Anouk startte, naast haar pabo-opleiding, met een handjevol leden. Inmiddels is Dance2it gegroeid naar meer dan 200 leden; heeft Anouk vele streetdanceparty’s verzorgd thuis, op scholen en bij zorginstellingen; heeft Dance2it een eigen danszaal aan de Vijverlaan 30 in Arnhem; geven we ook lessen in Oosterbeek en verzorgen we tevens groepslessen voor volwassenen. We danken al onze leden voor het vertrouwen dat zij in ons stellen! We gaan op naar de volgende 5 jaar!

Leerlingen creatief tijdens choreografie-show Dance2it!

Op zaterdag 27 oktober heeft Dance2it voor de eerste keer in haar bestaan een choreografie-show in De Klipper georganiseerd. Er was een jury, die na elke dans aangaf wat ze goed vond aan de dans. Het was erg leuk om te zien hoe creatief de kinderen waren bij het bedenken van hun eigen dans. Er waren kinderen die solo optraden; er waren duo’s en groepjes. Ieder optreden was origineel, waarbij de dans, muziek en outfit mooi op elkaar afgestemd waren. Zowel de kinderen als hun ouders als wij hebben enorm genoten van deze gezellige middag. We concluderen dat de choreografie-show zeker voor herhaling vatbaar is!

Wederom veel animo voor Dance2it tijdens Sprookjesfestival

Ook dit jaar deed Dance2it in de herfstvakantie weer mee met het Arnhemse Sprookjesfestival. Er was net als eerdere jaren veel animo om lekker mee te dansen met een streetdance-party van Dance2it. We hebben daarom vier in plaats van de geplande twee streetdance-workshops gegeven. Tijdens de laatste 10 minuten konden de ouders komen kijken naar de aangeleerde dans. De kinderen dansten vol enthousiasme; geweldig om te zien!

Doe mee met Dance2it tijdens het Sprookjesfestival!

In de herfstvakantie 2018 doen we, zoals elk jaar, mee aan het Arnhemse Sprookjesfestival. Het thema is dit jaar ‘Gekkigheid’. 

Op donderdag 18 oktober kan iedereen meedoen met onze streetdanceparty! Een stoere streetdance-les, compleet met leuke muziek en de laatste 10 minuten een uitvoering van de aangeleerde dans voor ouders (maximaal 2 personen per kind).  Laat jezelf stralen op een door Anouk verzorgde streetdanceparty!
Aanvangstijden:
4-6 jaar: donderdag 18 oktober: 13:30 uur tot 14:30 uur
7-10 jaar: donderdag 18 oktober 14:45 uur tot 15:45 uur
Aanmelding kan via
info@Dance2it.nl (o.v.v. naam en leeftijd).  Vol = vol.  Na bevestiging van ons via de mail, weet u zeker dat er een plaats gereserveerd is.
Locatie: Vijverlaan 30 in Arnhem. Entree: 5,00 p.p., inclusief snoepje en limonade.

Dansvoorstelling Rapunzel enthousiast ontvangen!

Op 16 juni hebben de leerlingen van Dance2it het verhaal van Rapunzel gedanst. De leerlingen straalden op het podium! We zijn dan ook super trots op ze! Ook van de leerlingen en de ouders hebben we vele enthousiaste reacties mogen ontvangen! Daar zijn we erg blij mee!

‘Wat een geweldige show!! Wat ben je toch een super leuke juf!!”

‘Wat een super gave show gisteren. Was echt heel leuk om te zien. En ook erg mooie kostuums!! Onze dochter vond het zelf ook helemaal leuk. Dankjewel daarvoor!’

‘Wat was het een gaaf optreden zeg! En zo professioneel! Mooie scenens en super mooie kleding! Echt van genoten! Nu lekker ff bijkomen!’

‘Jeetje, wat een leuke show!! Petje af!! We hebben ervan genoten!’

‘Gefeliciteerd, Anouk, met de geweldige, zeer goed georganiseerde en verzorgde voorstelling!’

‘Wij hebben genoten zaterdag, was helemaal top en goed geregeld!’

En enkele van de vele reacties van de leerlingen: ‘Was echt heel leuk!’, ‘was echt geweldig!’, ‘Bedankt voor de superleuke dag, allemaal dankzij jou!’, ‘HEB SUPER LEUKE DAG GEHAD!’, ‘Het was zoooo leuk!’, ‘Was leukste dag van het jaar!’.

 

 

Dance2it danst Rapunzel - 16 juni 2018

Ook dit jaar verzorgt Dance2it weer een dansvoorstelling in Het Musiater in Zevenaar. Op zaterdag 16 juni dansen de leerlingen het verhaal van Rapunzel. We zijn al begonnen met de voorbereidingen. In verband met het aantal leerlingen worden er twee voorstellingen gegeven: namelijk om 16:00 uur en om 18:45 uur. Betrokkenen worden via Nieuwsbrieven geïnformeerd.